Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

Category: 2231

Büyük İndirim Dofuduocai 4si 1 Arada Gold Casino Slot Oyunu PCB Kartı kumar Oyun Makinesi Çin Yuva Oyun Tahtası Ve Yuva Makinesi fiyat

universitas universitas universitas universitas universitas universitas universitas universitas universitas universitas universitas universitas universitas universitas Bu hatla birlikte İstanbul’un batısında yaşayan ve hiçbir raylı sistem erişimi olmayan yaklaşık 4 milyon nüfus metrosuna kavuşacak. Casino metropol uzun süren çalışmaların ardından kişilere en uygun şekilde hizmet vermek ve bahis oynarken tarafsız bir biçimde kazanç elde etmelerini sağlayan bir […]

Lexo më shumë