Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

Price Plans

 • Home |
 • Price Plans

Basic Plan

$21 .00

Coverage
Employee Coverage
Benefits
$100K Protection
Support
2 Years Saved Data

Standard Plan

$39 .00

Coverage
Liability Insurance
Benefits
$1M Liability Protection
Support
24/7 Claim Support

Premium Plan

$49 .00

Coverage
Property Insurance
Benefits
$2M Property Coverage
Support
Dedicated Manager
No alt text Pricing Packages

Choose Your Best Plan

Basic Plan

$61 Monthly

 • General Liability Insurance
 • Dedicated Account Manager
 • Human Research Services
 • 24/7 Customer Support
Standard Plan

$73 Monthly

 • General Liability Insurance
 • Dedicated Account Manager
 • Human Research Services
 • 24/7 Customer Support
Premium Plan

$97 Monthly

 • General Liability Insurance
 • Dedicated Account Manager
 • Human Research Services
 • 24/7 Customer Support
Basic Plan

$627 Monthly

 • General Liability Insurance
 • Dedicated Account Manager
 • Human Research Services
 • 24/7 Customer Support
Standard Plan

$771 Monthly

 • General Liability Insurance
 • Dedicated Account Manager
 • Human Research Services
 • 24/7 Customer Support
Premium Plan

$1059 Monthly

 • General Liability Insurance
 • Dedicated Account Manager
 • Human Research Services
 • 24/7 Customer Support