Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

About Us

No alt text No alt text
No alt text
No alt text
No alt text Company Overview

Discover Better way to Plan for Your Family

Insure Family Safety refers to protecting the well-being and security of your loved ones through various means..

Life Protection
69 %
Customer Service
84 %
Eleanor Pena

Founder & CEO

43 +

Expert Team

27 +

National Award

192 +

Project Completed

187 +

Happy Client
No alt text Need any Help?

Connect with Our Team for Assistance

Mail us anytime
No alt text Why choose us

Simplify Insurance Coverage Today

Another notable company is State Farm, a mutual insurance company that provides auto, home, and life insurance, as well as banking and financial services.

0 k

Project Completed Last Years

0 k

Happy Customer Worldwide

No alt text Our Member

Expert Professionals

No alt text
Claims Adjuster

Michael James

No alt text
Case Manager

Balm Bayrak

No alt text
Sales Agent

Lucas Alexander

No alt text
Underwriter

Grace Elizabeth