Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

Testimonials

  • Home |
  • Testimonials
Customer Support

Proin pretium sem libero, nec aliquet augue lobortis in. Phasellus nibh quam, molestie id est sit amet.

No alt text
Sara Albert
Web Designer
Design Quality

Proin pretium sem libero, nec aliquet augue lobortis in. Phasellus nibh quam, molestie id est sit amet.

No alt text
James Millard
Developer
Code Quality

Proin pretium sem libero, nec aliquet augue lobortis in. Phasellus nibh quam, molestie id est sit amet.

No alt text
James Millard
Ui/Ux Designer
Customer Support

Proin pretium sem libero, nec aliquet augue lobortis in. Phasellus nibh quam, molestie id est sit amet.

No alt text
Sara Albert
Web Designer
Code Quality

Proin pretium sem libero, nec aliquet augue lobortis in. Phasellus nibh quam, molestie id est sit amet.

No alt text
James Millard
Ui/Ux Designer
Design Quality

Proin pretium sem libero, nec aliquet augue lobortis in. Phasellus nibh quam, molestie id est sit amet.

No alt text
James Millard
Developer