Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

Çmimi ekonomik

Umre të qetë
të sigurtë
të përmbushur

* Viza
* Biletat
*Transporti
*Akomodimi

Asistenc 24/7

RRETH NESH

Medina Travel Albania

Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kompania jonë mundëson një Umre të qetë, të sigurtë e të përmbushur në të gjithë komponentët e saj që nga viza, biletat, transporti, akomodimi, por jo vetem.

Çmimi ekonomik

Umre të qetë
të sigurtë
të përmbushur

* Viza
* Biletat
*Transporti
*Akomodimi

Asistenc 24/7

RRETH NESH

Medina Travel Albania

Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kompania jonë mundëson një Umre të qetë, të sigurtë e të përmbushur në të gjithë komponentët e saj që nga viza, biletat, transporti, akomodimi, por jo vetem.

UMRE

Umre të qetë, të sigurtë e të përmbushur në të gjithë komponentët e saj që nga viza, biletat, transporti, akomodimi, por jo vetem.

MEDINA

Vizit e të gjith vendeve te shenjta dhe qendrim disaditor ne Xhamin e Pejgamberit a.s dhe kryerjen e gjitha riteve fetare

MEKA

Umre të qetë, të sigurtë e të përmbushur në të gjithë komponentët e saj që nga viza, biletat, transporti, akomodimi, por jo vetem.

Ofertat

Umre Tetor

€1.090

Umre Nëntor

€1.090

Umre Nëntor

€1.090