Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

Tre shtyllat e Umres janë

Kompania jonë mundëson një Umre të qetë, të sigurtë e të përmbushur në të gjithë komponentët e saj që nga viza, biletat, transporti, akomodimi, por jo vetem.

Tavafi

Ihrami

Sa'ji

Tavafi

Ihrami

Sa'ji

Shtyllat e Umres janë

Kompania jonë mundëson një Umre të qetë, të sigurtë e të përmbushur në të gjithë komponentët e saj që nga viza, biletat, transporti, akomodimi, por jo vetem.

Tre shtyllat e Umres janë: