Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

RRETH NESH

Medina Travel Albania

RRETH NESH

Medina Travel Albania

Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kompania jonë mundëson një Umre të qetë, të sigurtë e të përmbushur në të gjithë komponentët e saj që nga viza, biletat, transporti, akomodimi, por jo vetem.

Pilgrimage Guidance

Trust & Support

Affordable Price

Fast Service

Hotelet tona

Hotelet në Medine

Hotelet në Meka

0
YEAR EXPERIENCE​
0
Happy Customers
0
Tour Guides Specialist
0
Branch Office

Stafi Ynë profesional

Ahmet kalaja-medinatravelalbania-final

Ahmet Kalaja

Imam

Ensar Ismalaj

Administrator

Ardit Hoxha

Organizator

Ervin Juku

Marketing