Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

Services 01

  • Home |
  • Services 01
No alt text

Liability Insurance

Liability insurance can also help cover the costs of damages you may have..

Read More

No alt text

Life Insurance

Coverage for a specific period with affordable premiums.

Read More

No alt text

Cyber Insurance

Malware is malicious software that can infect a computer system and steal..

Read More

No alt text

Car Insurance

Guaranteed coverage and savings with lifelong benefits.

Read More

No alt text

Health Insurance

Flexibility to adjust coverage and premiums over time.

Read More

No alt text

Home Insurance

Coverage for end-of-life expenses and funeral costs.

Read More

No alt text Real Client Stories

Customer Feedback on Our Insurance

How responsive and helpful are your customer service representatives ? Do customers feel that their questions and concerns are being addressed in a timely and effective..

99.9% Customer Satisfaction based on 950+ Reviews and 56,530 Objective Resource