Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

Team 02

No alt text
Claims Adjuster

Michael James

No alt text
Case Manager

Balm Bayrak

No alt text
Sales Agent

Lucas Alexander

No alt text
Underwriter

Grace Elizabeth

No alt text
Health Coach

Steve Rhodes

No alt text
Senior Advisor

Amelia Clover

No alt text
No alt text
Have any questions?
No alt text Faq Questions

Have any questions And answers

What is insurance ?

Insurance is a contract between an individual or an organization (the policyholder) and an insurance company, where the policyholder pays a premium in exchange for protection..

The purpose of insurance is to protect individuals, businesses, and other entities from financial losses due to unexpected events or accidents. Insurance provides a way to transfer the risk of loss..

Insurance works by pooling together the risks of many individuals or organizations and distributing the financial costs of unexpected losses among the members of the pool. Insurance companies..