Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

3 Columns

Family Insurance
Family Coverage

Family Insurance

Home Insurance
Home Coverage

Home Insurance

Renters Insurance
Renters Coverage

Renters Insurance

Travel Insurance
Travel Coverage

Travel Insurance

Pet Insurance
Pet Coverage

Pet Insurance

Car Insurance
Car Coverage

Car Insurance

Marriage Insurance
Marriage Coverage

Marriage Insurance

Flood Insurance
Flood Coverage

Flood Insurance

Disability Insurance
Disability Coverage

Disability Insurance