Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Numrat e Telefonit

Shqipëri: +355 67 391 2036
+35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845

E-mail

medinatravelalbania@gmail.com
info@medinatravelalbania.com

Adresa

Tiranë
Rruga e Kavajes - Pas xhamisë "Dine Hoxha " - Zyra nr.1

Hello world!

  • Home |
  • Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

1 Comment

A WordPress Commenter
30 Aug, 2023

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.

Recent Post

test
April 2, 2024
test
March 29, 2024
Hello world!
August 30, 2023

Request a Free Call in Today !

Quick Help
+125 (895) 658 568