Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Shqipëri: +355 67 391 2036 & +35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845
Facebook & Instagram: Umre Medina Travel Albania
gmail: medinatravelalbania@gmail.com
email: info@medinatravelalbania.com

Medina Travel Albania me një staf të specializuar, ofrojmë ofertat më të mira me cmime më konkuruese dhe mundësi të shumta për të përjetuar momente të paharruara në vendet e shenjta Meka e Bekuar dhe Medina e Ndritur.

Kontakti

Shqipëri: +355 67 391 2036 & +35567 30 30 30 9
Kosovë: +383 49 28 3048
Maqedoni: +389 70 336 845
Facebook & Instagram: Umre Medina Travel Albania
gmail:medinatravelalbania@gmail.com

Copyright 2023 – All Rights Reserved By Medina Travel Albania